itravelnet.com – Блог за пътувания и пътеводител за пътувания

Публикувано от admin Чет, 03/04/2021 - 22:54

Коли под наем

Що се отнася до търсенето на коли под наем, няма нужда да търсите множество доставчици на коли под наем. RentalCars.com е един от водещите световни сайтове за онлайн резервации на автомобили под наем, предлагащ ниски цени и специално договорени сделки с водещи компании за коли под наем. Те предлагат коли под наем в 163 държави, като си партнират с всички основни марки. Опциите за коли под наем включват коли под наем, двупосочни коли под наем, коли под наем на летище и автомобили извън летището. Страхотни цени за всички автомобилни групи, включително луксозни автомобили, превозвачи на хора, минивани и автоматични автомобили.

Хотел

Пакетни оферти

Резервирането на всички ваши изисквания за пътуване, тъй като пакетни оферти могат да ви спестят повече, отколкото чрез индивидуално закупуване. Expedia предлага ваканционни пакети за такива комбинации.

itravelnet

Пътувайте из Европа с Eurail Pass

Открийте Европа с влак с Eurail! Пътувайте из цяла Европа с един железопътен пропуск и над 40 000 дестинации в 33 държави в Европа.

Viator е водещият световен ресурс за проучване, намиране и резервиране на най-добрите преживявания за пътуване в световен мащаб. Viator се присъедини към семейството на TripAdvisor през 2014 г.

Viator има достъп до хиляди екскурзии, включително обиколки, атракции, брегови екскурзии и частни екскурзоводи, в повече от 1500 дестинации по целия свят. Вътрешните експерти по пътувания работят с местни оператори, които имат доверие, за да гарантират качеството и стойността на всяко преживяване. С повече от 600 000 проверени отзива, плюс ексклузивни видеоклипове и вътрешни съвети за пътуване, Viator разполага с всичко необходимо на един пътник, за да намери и резервира най-добрите неща за правене в целия свят.

От Париж до Пукет до Пърт, от традиционни обиколки до преживявания веднъж в живота, имаме по нещо за всеки тип пътешественик.

• Хеликоптерни обиколки
• Дневни пътувания
• Круизи
• Храна и вино
• Частни и VIP предавания и много повече

GO Shuttle до летището

най-добрият избор при летищата - осигурява летищен трансфер, черна кола и SUV услуги за повече от 90 летища в световен мащаб. Ние предлагаме най-икономичния, удобен и безопасен начин да стигнете до и от летището. Повечето места за совалки на GO предлагат също частни микробуси, летищни лимузини, както и групови автобусни чартъри. Ние обслужваме топ национални летища в Бостън, Чикаго, Маями, Хавай и други популярни градове. Ние също така работим в големи международни летища в Канада, Великобритания, Мексико, Франция и други чужди страни. източник itravelnet.com: https://www.itravelnet.com - директория за пътуване.

 

Добавете коментар

Този въпрос е за проверка дали сте човек или не и за предотвратяване на автоматизирано изпращане на спам.