Skip to main content

Skyline преходи и експедиции

Добре дошли в Непал

Уважаеми гост, сърдечен Namaste !!

Непал (лорд Буда - родното място Лумбини) е най-добрата дестинация за преходи за този пътешественик, който все още мисли да се любува с панорамна планинска гледка на красиви преходи в Хималаите. Самият Непал, известен с най-високия връх в света Еверест (8848 м), е покорен за първи път от шерпите Тенцинг Норгай и сър Едмънд Хилари. Отражението на културното и етично многообразие влияе на много ентусиасти на открито от цял ​​свят. Различните религиозни обекти и духовните действия от различна религия благоприятстват преходите в Непал. Начин на живот, класическа традиция и мистериозен ритуал заслепяват хиляди посетители всяка година. Благословен с красиви реки, вълнуващи хълмове, толкова много религиозни храмове, множество обекти на световното наследство на ЮНЕСКО, расова хармония въпреки културното многообразие и спиращи дъха планини с туристическа дестинация, заслужава да се приземи за хиляди пътници. Официалният майчин език (първи език) на тази държава е непалски. Според националното преброяване, процентът на хората, говорещи непалски език, е около 44,6%, а земята е независима с население от 28 954 229 души. 75% от страната е покрита от най-суровите и трудни планински терени, издигащи се над 8 848 м от морското равнище, спиращи дъха гледки към най-високите планини (връх Еверест) в света, луксозно настаняване с вкусна храна според вашето желание, докато сте с нас, Еверест регион, Мустанг, последното забранено кралство и най-високото езеро Тиличо в света, което е разположено на най-голямата надморска височина от 4949 м от морското равнище, увеличават темпото на трекинг страстта по-енергично.

Непал е добре позната дестинация за невероятни крайности и приключения. Ние предлагаме специално направени маршрути и пътеки, където можете да откриете по-знаещи, забавни и любящи, съзнателни обиколки, специализирани в дейности за празници в Непал като; Трекинг в Непал, катерене на връх Непал, парапланеризъм, обиколка на Непал, скокове с бънджи, сафари в джунглата, планински полети, скално катерене, рафтинг на Бяла река, летене с цип, туризъм в Непал, планинско колоездене и много други дейности в Тибет и Бутан

Естествено и културно благословеното пътуване на Непал е съчетано с богато съкровище от култури, религия и хора с голямо гостоприемство.

Непал е един от най-големите пакети за туристически дестинации в света за национални и международни туристи или туристи, които пътуват в различни географски условия, като планините Хил и Тарай от Непал, които са слети с привлекателната природна красота. Много пътешественици обичат тази страна поради нейната зашеметяваща физическа обстановка с покрити със сняг най-високи Хималаи, гори, разновидности на диви животни, зелена пустиня, примамливи водопади, реки Simmering, древни храмове и много други.

Ако се чудите да се насладите на истинската красота на природата чрез преходи в хималайското приключение, тогава Непал е най-добрата дестинация, където ще бъдете пленени от майката природа; зелена, тъмна и дълбока гора със сезонни цветя, разпръснати обитавани вили, спиращи дъха пейзажи и много други. Преминаването през древните пешеходни пътеки и криволиченето през сложно терасирани полета, залесени хребети, живописни брегове на реки, живописни махали и планински села с невероятната хималайска гледка на фона е наистина невероятно. Освен пътеката на Хималаите, Непал предлага и регион Терай за опознаване на националните паркове и дивата природа.

Непал е държава в Южна Азия с много култури и многоезичност, където ще получите шанс да се срещнете с различни етнически хора и техните уникални културни практики. В Непал има различни етнически хора с различни раси като; Newars, Thakalis, тибетци, Gurungs, Magars, Tamangs, Bhotias, Rais, Limbus, Sherpas, Bahuns, Chhetris, Tharus и много други. Наистина е невероятно да се свържете с тези интересни хора и с тяхната уникална култура. Непал, най-популярната дестинация за пътуване, както и рай за трекери, който ни предлага да разгледаме златните храмове, очарователните хълмисти села, гледките към Хималаите, дивата природа на джунглата и много повече естествена красота.

Skyline Treks and Expedition: Един от най-актуалните проблеми за посещение в Непал определено е свързан с неговия вътрешен скелет за красота. Където бихме могли да намерим различни възхищаващи се планински гледки, така и всеки от световете е тук, за да се облегне на този магически ъгъл на земното кълбо. Националният парк, зелените гъсти гори, историческите паметници, забележителните езера, древната културна истина означават компонента като жизненоважни структури за архитектурата на Непал. До този момент ние непрекъснато предоставяме истината, която стои зад присъщата цел на пътуването и туризма на тази страна на чудесата.

Всяка наша стъпка винаги е насочена към изследване на ентусиазма на непознати от цял свят. Нашите притеснения никога не остават да заобикалят желанието и очакванията на пътешественика, въпреки всяка сложност и проблем, ако има такъв. За да се гарантира качеството на обслужване, доказано е признанието на умелите, опитните, всеотдайни и по-изгнаници в туристическата индустрия.

G.P.O. Box No .: 14221, Thamel Marga-17 (House Number 136), Катманду Непал +97714212737 / +97714212738 +97714269197 Res: +97714956940 24 часа за спешен контакт: +9779851065082 (Madhav)

Източник: https://www.skylinetreks.com

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *
CAPTCHA
Този въпрос е за проверка дали сте човек или не и за предотвратяване на автоматизирано изпращане на спам.
Публикувано на
Пон, 03/08/2021 - 11:28