Skip to main content

Безплатен паркинг за гостите на хотела

  • Приморско Хотел Рила безплатни паркоместа
  • Приморско Хотел Рила паркинг за гостите на хотела

Безплатен Паркинг в двора на Хотела

За Вашата почивка на море Хотел Рила предлага безплатен паркинг за вашия автомобил по време на Вашия престой в Приморско Хотел Рила. Паркинга се намира в двора на Хотела и е ограден.

По време на престоя си в Хотел Рила Приморско Вашият автомобил може да се намира в непосредствена близост до главния вход на сградата на хотела. Това наистина е удобство особено като се има в предвид колко трудно се намират места за паркиране през лятото в Приморско. Това е особено проблематично в пиковия туристически сезон между 21.Юли и 25.Август.

Паркинг в Приморско

Приморско е малко туристическо градче, но през последните 20 години нарасна изключително много. Построи се много допълнителна леглова база под формата на хотели и частни квартири. Разбира се това е добре за туристите защото има конкуренция. В крайна сметка обаче свободните площи които могат да бъдат използвани като парко места намаляха значително. Предлагането е според търсенето, но е много важно да има здрав разум и баланс.

В крайна сметка морето, плажовете и природата на Приморско привличат гостите и летуващите. Автомобила е незаменимо удобство, но и грижа и задължение. Много малко хотели или частни квартири могат да предложат такова удобство като паркинг в двора на гостите си както Хотел Рила. Баланса между близост до плажа и до центъра на града и въпреки това да остане място и пространство за лично пространство.

За перфектна организация и планиране

Летният сезон е кратък, но за нас Хотел Рила е много интензивен. Какво означава това? Имаме резервации и задължения към нашите гости които трябва да изпълним. Ако имате възможност моля информирайте ни няколко дни преди вашето пристигане за:

  • приблизителен час на пристигане
  • дали ще пътувате с автомобил
  • с колко автомобила ще отседнете при нас.

Това ще ни помогне изключително много за организацията. Ние всячески се стремим да изпълним и удовлетворим желанията и очакванията на нашите гости. По този начин и с вашата помощ ще успеем да осигурим перфектни условия за една незабравима почивка на море в Приморско.

Благодим Ви!
От ръководството на Приморско Хотел Рила.

 

 

linkedin


facebook


https://hoteliprimorsko.business.site


https://twitter.com/ivoo56


Публикувано на
ср, 02/22/2023 - 13:14

Google reviews